İnşaat İskelesi Ne İşe Yarar? Ne İçin Kullanılır?

İnşaat iskeleleri, inşaat alanlarında yüksek bölgelere ulaşımı kolaylaştıran bir tür yardımcı araçlardır. Bu araçlar kolay sökülüp takılabilmesi ve farklı yükseklere kadar çıkmasıyla oldukça kullanışlıdır.

Devamını Oku

İnşaat İskelesinin Avantajları

İnşaatlarda sıkça kullanılan inşaat iskeleleri, boya, tadilat, restorasyon gibi işlemleri gerçekleştirirken oldukça kolaylık sağlayan aletlerdir. Erişim kolaylığı, malzeme taşıma, kolay kurulum gibi teknik özelliklerinin yanında güvenli olmaları da inşaat iskelelerini ön plana çıkarmaktadır.

Devamını Oku

Satılık İskele

Satılık iskele konusunda pazar araştırması yaparken uygun rakamlardan ziyade, malzeme kalitesini göz önünde bulundurmalısınız. Satılık iskele fiyatları, her bir model için malzeme kalitesine ve ölçülerine göre değişir. Çalışılan alanın büyüklüğüne göre farklı ölçülerde iskele satın alabilirsiniz Malzeme kalitesi dayanıklı olan iskele sistemleri uzun yıllar boyunca güvenle çalışabilmenize yardım eder. 

Devamını Oku

Kiralık İskele Fiyatları

Kısa süreli inşaat işleri için iskele kiralamak her zaman doğru bir tercih olmuştur. Projenizin büyüklüğüne göre kiralama süresini ayarlayabilirsiniz.

Devamını Oku

İskele Kiralama

İskele kiralama fiyatları neden daha ucuzdur sorusu merak ediliyor. İskeleler satın alındıklarında çok büyük maliyetler doğabilir. Bazı şirketler veya kişiler bu maliyetten kurtulmak için kiralama seçeneklerini daha mantıklı bulur. Fiyat araştırması yaptığımızda kiralama yöntemlerine başvurmanın daha avantajlı olduğunu görmekteyiz.

Devamını Oku

Fincan Tipi İskele Sistemleri

Cephe iskele sistemlerimizden biri olan fincan tip iskele(Cuplock) sistemleri mukavemeti ve yüksek emniyet değerleri sayesinde genellikle ağır döşemelerde ve yüksek yapılarda ve hacim iskelesi olarak kullanılır. Bunun yanında dış cephe işlemlerinde de kullanılabilen iskele sistemi oldukça güvenlidir.

Devamını Oku

H Tipi İskele Sistemleri

Cephe iskele sistemlerinden biri olan H Tipi Cephe İskele Sistemi’nin kurulumu oldukça basit, hızlı ve kolay şekide yapılır. Zamandan büyük ölçüde tasarruf sağlayan bir sistemdir.

Devamını Oku

Güvenlikli İskele Sistemleri

Güvenlikli iskele sistemilerinin pratik ve oldukça hafif olması, birçok işlemde kullanılabiliyor olması ve güvenlik açısından ileri derecede olması bu sistemi öne çıkaran ve yaygın olarak kullanılmasını sağlayan unsurlardır.

Devamını Oku

Flanşlı İskele Sistemleri

Cephe iskele sistemlerimizden biri olan flanşlı iskele sistemleri, bir çok cephe işlerinde kullanılabilen çok amaçlı bir iskele sistemidir.

Devamını Oku

Cephe İskele Sistemleri

Cephe iskele iş yükünü azaltmada ve iş performansını arttırmada oldukça etkilidir. Bu durumda tamamen standartlara uygun üretimi sağlanmış malzeme ile hizmet veren uzman ekiple çalışmanın önemi de azımsanmayacak niteliktedir.

Devamını Oku

Kiralık İskele

İskele kiralarken birçok faktör fiyatı etkileyebilir. İskele modeli ve kullanım süreci bu faktörler arasındadır. İnşaat ve restorasyon çalışmalarında iskele ihtiyacınız doğduysa satın almaktan ziyade kiralamanız daha avantajlıdır.

Devamını Oku

Güvenli Cephe İskele Çeşitleri Nelerdir ?

Güvenli cephe iskele çeşitleri inşaatların dış cephelerinde bakım, onarım, restorasyon, yıkım ve boyama benzeri işlemlerin yapılabilmesi adına gerekli olan portatif bir üründür. İnşaatların dış cepheleri oldukça yüksek katlı olarak tasarlandığından, bu alanlarda personellerin çalışması zor ve risklidir.

Devamını Oku

Neden İskele Satın Almak Yerine Kiralamalıyız ?

Kiralık iskele sistemi, yapı inşaat alanlarında kullanılan, istenen yüksekliğe ulaşarak yük taşımayı mümkün kılan ve metal malzemelerden tasarlanan portatif bir tasarımdır. Tüm yapıların dış cephe tasarımı için yapılacak tüm işlemlerde mutlaka iskele sistemine ihtiyaç duyulmaktadır.

Devamını Oku

Bilgilerinizi Bırakın Sizi Arayalım

Müşteri temsilcimiz çok kısa bir süre içerisinde size dönüş sağlayacaktır.